Hyggetid med bedsteforældrene!

Længe siden jeg lige har fået skrevet herinde på bloggen, men nu er jeg i gang igen.

Det vigtigste for mig er at mine børn har et rigtig godt forhold til farmor og farfar, samt mormor.
Det er så fantastisk at se glæden i både pigernes øjne, og selvfølgelig bedsteforældrene!
Hvorfor skulle man nægte sådan et kærlighedsbånd når det er godt for børnene?

Siden jeg mistede mine forældre har jeg altid sagt at når jeg fik børn så skulle de have et rigtig godt forhold til farmor og farfar. Den gang havde jeg ikke et specielt forhold til min moster. Men det ændrede sig, og hun er nu verdens bedste bonus mor for mig. Og hun er verdens bedste mormor for mine børn!

Mine børn har ikke kun verdens bedste mormor, men også verdens bedste farmor og farfar. De har virkelig hjulpet meget med pigerne. De har tilbudt flere gange at tage Simone da jeg gik gravid med bækkenløsning, samt efter Sofia var kommet til verden.

Det er så vigtigt for børnene at de har et godt forhold til bedsteforældrene.
Mange forældre har svært ved at få deres børn passet 1 overnatning hos bedsteforældrene. Jeg synes selv det er svært, men vi bor tæt på bedsteforældrene så vi hurtigt kan hente hvis det er. Men begge børn nyder at være væk fra mor og far, så meget at de ikke gider med hjem dagen efter! 🙂

Jeg håber i alle får en dejlig Fredag! 🙂

♡Katja♡

Skriv et svar