Tanker!

Kender i det når ens tanker får frit løb?
Det sker ofte hos mig og det er bestemt ikke rart! I dag fik tankerne frit løb da jeg kørte bil, og det er en del usmart når jeg nemlig kører og pigerne var med i bilen …

Tankerne blev ved inde i mit hovede, og begyndte at føle mig som en uansvarlig mor ved at tænke den tanke!
Jeg bliver ved med at tænke hvorfor mine forældre for ca 13 år siden ikke bare kørte en af gangen. Altså hvorfor de skulle være med i bilen begge to. Tænk hvis de ikke var med begge to, så havde jeg stadig haft en forældre!

Ja levede mine forældre havde jeg aldrig mødt min mand og jeg havde aldrig fået mine to fantastiske piger! Min familie er jeg så stolt af!

Simone og Sofia! ❤️

Jeg ved disse tanker ikke har noget at gøre med den ulykke for snart 13 år siden og har faktisk aldrig tænkt sådan en tanke!
Føler mig som en forfærdelig mor at tænke de tanker. Jeg er så usikker når jeg har pigerne med i bilen, så derfor kører jeg aldrig når det er mørkt! Det er stortset altid Christian der kører, og han acceptere det som det er!

Jeg er heldig at have fundet Christian og han har givet mig 2 perfekte piger! Jeg er stolt af min mand og mine piger. Pigerne er smilet på mine læber og de gør alting lysere!

♡Katja♡

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar