Online shopping

Jeg shopper aldrig på nettet og når jeg gør så er det cover til vores mobiler!

Nu har jeg købt et cover over internettet og det virker meget større end hvad det så ud til på internettet!

Jeg er sikker på det er tilvænning der skal til ligesom da jeg fik min nye mobil!

Mit nye cover

Jeg bestilte det torsdag aften og det kom hjem i dag! Jeg synes ofte det er fantastisk, når de ting man bestiller kommer hurtigere hjem end man faktisk forventer!

Jeg fik en mail fra “Bring” om at de ville kontakte mig om 1-3 dage men 2 timer efter får jeg en SMS på at jeg kan hente mit cover!

Jeg synes det er så dejligt og når jeg endelig bestiller noget på internettet så går der næsten ingen dage før jeg får det.

Mon om jeg skal bestille mere på nettet fremover som der er så mange der gør.

Det er så smart når man bor på Bornholm, som er en meget lille ø. De fleste her handler over nettet da vi ikke har så mange butikker.

Er i vant til at shoppe online og hvad shopper i mest af? 🙂

♡Katja♡

2 comments / Add your comment below

  1. Åhhhh jeg shopper ALT for meget på nettet. Måske er det en bivirkning af at være på barsel? Alene sidste uge købte jeg stofstrygemærker, blækpatroner og noget stof.
    Jeg er blevet så gode venner med ham der ejer butikken hvor jeg henter mine pakker at jeg kan købe på klods i hans butik. Det er næsten pinligt. Han må alligevel være virkelig nysgerrig efter hvad der er i alle de pakker…

    1. Jeg er slet ikke på barsel men brugte mange penge i min barsel. Nu søger jeg arbejde og prøver virkelig at styre mig når det handler om at bruge penge! 🙂

Skriv et svar