Momsterjul låge 15: Hvordan holder vi jul

Hos momster har vi en julekalender, hvor en ny blogger dagligt deler ud af traditioner, kreative påfund og julestemning. Den kalender er mortilto også en del af! 🙂

I dag er der 9 dage til jul, og i år er det min families tur. Vi har valgt at holde julen hos os, da vi har mest plads. Vi bliver omkring 11 mennesker juleaften!
Dagen før juleaften (d. 23 December) pynter vi juletræ og hygger med julemusik. Til aftensmad spiser vi risengrød, og der laver vi til vi har til Risalamande. Det er en tradition vi har holdt ved siden Simones første jul.
Vi spiser and, flæskesteg og alt det der hører til. Dessert er der Rislamande. I år skal vi spille pakkeleg, Det bliver sjovt.

I år 2010 var min første jul sammen med min mand, var meningen at han skulle holde jul med sin familie og jeg skulle holde med min familie. Men sådan kom det ikke til at gå.
Bornholm blev som nogle husker ramt af en ordenlig snestorm i 2010, så vi endte med at holde jul sammen hos min moster.
Det var nu meget hyggeligt. Min mand kunne ikke bruge sin bil i en hel uge, så skulle vi ud så måtte vi gå.

Da vi fik Simone aftalte vi at dele julen op. Simones første jul holdte ved med hans familie, og hendes anden jul holdte vi med min familie.
På den måde får alle i vores familie lov til at holde jul med vores piger. Det fungere fint for os.

Julen er noget helt særligt efter man har fået sine børn. Vores juleaften bliver i år fyldt med en masse kærlighed og omsorg!

Jeg håber i får en rigtig dejlig juleaften og en dejlig december! 🙂

 

♡Katja♡