Følsomt emne som mor

Når man er mor men ikke har sine egne forældre, så kan der komme en del udfordringer. Jeg mistede som sagt mine forældre i en bilulykke i sommeren 2004. det kan i læse om her.  Hvad skete der i mit liv d. 13/7 2004?

Jeg var desværre i 2014 gået ned med en depression, som gjorde jeg ikke kunne tage mig af min store pige! Det var nogle hårde tider, men jeg kom ud på den anden side efter sygemelding.
Nu undre i jer nok over hvorfor jeg skriver dette nu!

Jeg venter på at få telefontid ind til min læge da min depression er vendt tilbage! Jeg har det virkelig skidt, og er bange for det kommer derud hvor jeg ikke kan tage mig af mine dejlige piger! Det må og skal ikke helt derud. Så nu søger jeg hjælp!

Tårerne presser på imens jeg skriver dette, og det fortæller at det er et meget følsomt emne for mig.
Forældre får ofte vist det sukkersøde liv som forældre, men glemmer de mødre/fædre der har det svært. Jeg er desværre en af dem der har det svært lige fortiden, men prøver at komme over det og søger hjælp!

♡Katja♡

3 comments / Add your comment below

  1. Åh hvor jeg føler med dig, jeg har ikke selv været helt derude, jeg har stadig min far, men mistede min mor rigtig pludseligt til kræft i 2016 og sidste år blev jeg selv mor, med en terminsdato der lå på min mors døds dag, jeg var helt ude af den og jeg har stadig flere tidspunkter hvor jeg bryder fuldstændig sammen.
    Jeg fortryder at jeg ikke tog imod psykolog hjælpen da min læge henviste mig i starten af min graviditet sidste år, og overvejer om jeg måske skal bede om en ny, da jeg ligger lige på grænsen til en efterfødselsreaktion også ifølge sp’ s spørgsmål.
    Alt kærlighed til dig og kæmpe respekt for at du tager kampen op inden det kommer for langt ud, fordi du vil være der for dine børn ❤❤❤❤

    1. Jeg var sku lidt bange for hvordan folk ville tage det når man er mor og så gå ned med depression!
      Synes du skal tage imod hjælpen da det er det bedste for dig! Jeg har fået alt for længe og det bøder jeg for! ❤️

Skriv et svar