Følelserne sidder uden på tøjet!

Årh alt jeg ville var at være den perfekte mor for mine børn! Den bedste kone for min mand! Inde i mit hovede lige nu planlægger jeg et brev til mine børn!

I det brev skulle der stå hvor meget jeg elskede dem, og hvor meget jeg ville have gjort sammen med dem! At jeg er ked af at jeg smed håndklædet i ringen! Dette er kun tanker som er inde i hovedet og jeg kæmper og kæmper for at holde dem væk!

Men hvornår er det nok? Hvornår ved jeg at nu er det nok?

Når jeg kigger på mine piger med disse tanker kan jeg begynde at tude! For jeg vil ikke være uden dem! De er grunden til jeg stadig eksistere! Grunden til jeg kan overskue at stå op om morgenen!

Jeg håber snart på at få det bedre! Ikke kun for min skyld men for mine børn og min mand!

♡Katja♡

Skriv et svar