Påskeferie 2018!


Vores påskeferie er snart slut og på tirsdag starter skole, børnehave og vuggestue igen! Det er Sofia’s sidste måned i vuggestuen inden hun skal i børnehave! Tænk hun snart er et børnehave barn! Snart står vi med 2 børnehave børn! Tiden går så hurtigt!

Men altså vores påskeferie blev slet ikke som jeg havde regnet med!

Sofia lagde sig med feber og ondt i ørerne natten mellem mandag og tirsdag! Jeps det fortsatte i ca 4 dage og hun endte de sidste 2 dage med en temp på 39,8! Jeg kontaktede 1813 (også kaldet lægevagten).  Men inden jeg gjorde det kørte vi Simone hjem til en af hendes rigtige gode veninder! Og det er jeg glad for vi gjorde. For da jeg var i køen i 1813 fik Sofia feberkramper!

Vi kom til vagtlægen og vi skyndte os på apoteket efter penecillin mod mellemørebetændelse! Så på tirsdag ringer jeg til ørelægen og høre om jeg kan få en tidligere tid end D. 24 april!

Hvordan har jeg det?

– Jeg har det okay! Går med mange tanker fortiden, og har bare lyst til at smide håndklædet i ringen! Jeg har lyst til at stikke af fra alt! Til et varmere sted og væk fra sne og slud her i Danmark!

Ja det var stort set vores påskeferie her i 2018!

♡Katja♡

Skriv et svar