Fra vuggestue til Børnehave!

Vores Sofia har gået i vuggestue siden marts 2016, som hun har elsket. Men d. 30 april rykker hun fra de trygge rammer og ned i børnehave. Faktisk starter hun stille og rolig indkøring på mandag. Det gør hun så også tirsdag og onsdag. Torsdag d. 26 april holder hun afslutning i vuggestuen. Det bliver så godt for hende, og vi glæder os allerede. Glæder os til at se hende udfolde sig, og blive styrket mere end hvad hun gør nu. Ud blandt nogle der er ældre end hende.

Mandag d. 30 april er far ikke hjemme da han er på kursus, så jeg skal kører hende ind de dage. Og så må vi se hvor mange dage vi skal bruge. Da hun startede i vuggestue var hun først kørt ordentlig ind omkring 3-4 måneder. Jeg håber at det tager hurtigere i børnehaven end det gjorde i vuggestuen. Men nu er hun også blevet ældre, og er derfor også mere moden nu.

Det bliver så underligt at vi snart ikke har et vuggestue barn, men i stedet 2 børnehavebørn! Mine 2 store børn! Vi nyder stadig lidt at hun stadig går i vuggestue, men det er snart slut!

Skal jeg skrive hvordan vores indkøring i børnehave er gået når tiden nærmer sig?

I må alle have et fantastisk solrig fredag! 🙂

 

♡Katja♡

Skriv et svar