Børnehave start D. 30 april!

Sofia startede i børnehave D. 30 april, og det var en stor dag! Nu har Sofia gået der i 2 uger ca og nu vil jeg fortælle hvordan det er gået!

Jeg var med hende om mandagen hvor jeg skulle kører hende ind, hun gik frivilligt med de andre ud på legepladsen! Og hun kiggede slet ikke efter mig! Jeg aftalte med pædagogerne at jeg ville gå omkring kl. 10 og så ville farfar komme og hente hende 10:30 så jeg kunne passe skolen! Men det var gået så godt, og hun havde slet ikke opdaget at farfar var kommet!

Om tirsdagen gik jeg omkring kl. 9 og så ville farmor hente efter frokost! Og det var altså stadig gået rigtig godt! Selvfølgelig gik hun sammen med en pædagog men det er også klart!

Om onsdagen afleverede jeg hurtigt med hensyn til jeg ikke skulle have meget mere fravær, så det var en lidt hurtig aflevering. Hun var selvfølgelig ked af det, men jeg vidste de passede godt på hende!

Efterfølgende har det gået som en drøm, og jeg havde aldrig troet det ville gå så godt! Men det gjorde det!

Ja altså lige indtil i denne uge! 2 afleveringer endte med en meget vred og hidsig Sofia som nægtede at få jakke og sko af! Så det måtte pædagogerne gøre! Men hun har stort set været i børnehaven “fuldtid”. Altså i den tid jeg har været i skole og far har været på arbejde! Og det har jo gået helt fint!

Det var en lille Update på Sofia’s børnehave start! 🙂

♡Katja♡

Skriv et svar