Sommerferie 2018

Store S og lille S har haft sommerferie i 2 uger!  Deres far havde kun 1 uge men har så igen i uge 34 og uge 35! I slutningen af uge 34 tager vi til Aalborg hvor vi skal besøge mandes lillebror! Vi glæder os til at komme væk fra Bornholm! 😉

Jeg elsker mine piger og nyder hvert sekund med dem og jeg har aldrig haft problemer da de altid er søde! Men i denne her uge har jeg stået alene med dem indtil deres far kommer hjem og store S har det med ikke at høre efter og hun kan ikke forstå vi ikke bare kan tage ud og rejse. Her til morgen har hun endda sagt at hun tager ud og rejse helt alene.

Ja nogle gange kan man godt føle hun ikke kan lide en som mor. Og jeg føler jeg ikke gør det godt nok som mor. Jeg føler jeg græder hele tiden uden jeg egentlig gør det!

Hun er blevet så flabet, og lille S lærer af hende. Lille S ser op til sin storesøster og det kan i perioder godt være noget møg! Jeg håber inderligt det hele snart vender ellers er der altså lang tid til mandag hvor de skal i børnehave igen!

Store S og lille S! ❤
♡Katja♡

Skriv et svar