Delebørn

Der findes rigtig mange delebørn i Danmark, og ofte tror mødrene at det er kun dem der har ret til at være sammen med deres børn!
Men fædrene har lige så meget ret til at være sammen med børnene. Det er vigtigt at børnene er lige meget sammen med far som de er med mor!

Hvis mor ikke vil samarbejde med faren så går det i sidste ende ud over deres fælles børn! Det er ikke børnenes skyld at mor og far ikke kan leve sammen. Det er mors og fars skyld, men de lader det ofte gå ud over barnet!

Det er absolut ikke sjovt for børnene, at skulle hører på mor og far diskutere om samvær! Lad far få samvær. Passer det ikke ind pga rutinen, så tilbyd senere eller lidt tidligere at far kan få lov til at være sammen med barnet!

Man ser alt for ofte at mor forbyder far at se sit barn pga de ikke kan snakke sammen. Så jeg synes det er rigtig godt der findes statsforvaltningen, som kan finde en ordning mellem mor og far.

Jeg siger ikke at det ikke også kan være den anden vej, dor det kan det sagtens også være. Men ofte er det mor der er bopæsforældren og far der har samvær!

Jeg håber der er nogle der kan bruge dette indlæg til noget hvis de står i den situation!

♡Katja♡

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar