Hvordan går det hos os?

Familielivet kan være hårdt til tider! Men det er altså et dejligt liv!

Hos os går det godt! Pigerne og manden startede hverdagen i mandags efter 2 ugers ferie! Jeg er blevet sygemeldt, da mine piller ikke havde virket og jeg havde svært ved at overskue alletingene!

Nu kan jeg samle kræfter om dagen til resten af familien kommer hjem. Jeg tror det er det rigtige valg for mig indtil jeg ved mine piller virker. Og måske med tiden får jeg overskuddet helt tilbage og måske endda slipper af med min depression!

Jeg glæder mig til at jeg bliver rask, og jeg derfor kan være meget mere sammen med min lille familie! Jeg er heldig at min mand støtter mig i dette forløb og er der for mig! Hver dag glæder jeg mig til at se familien igen, så der bliver delt kys og kram ud!

I må have en god torsdag! 

♡Katja♡

Skriv et svar